Προσφορά – Πακέτο διαμονής με κρτητική διατροφή

  • Posted by: admin
  • 2017-10-21

Προσφορά – Πακέτο διαμονής με κρτητική διατροφή

Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν και παίρνουν μέρος ενεργά σε μαθήματα Ελληνικής-Κρητικής γαστρονομίας, βασισμένα στην υγιεινή Μεσογειακή διατροφή, και απολαμβάνουν στην συνέχεια τα γεύματα, με την συνοδεία εξαιρετικής ποικιλίας Κρητικού οίνου.

 

Πακέτο 6 ημερών, 5 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταφορά από και προς αεροδρόμιο ή λιμάνι, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό φαγητό, εκδρομή, μεταφορά από και προς όλες τις δραστηριότητες.
1η ημέρα: (εάν οι αφίξεις είναι προ μεσημβρίας αλλιώς διαμορφώνεται ανάλογα με την ώρα
άφιξης)
Παραλαβή από το αεροδρόμιο ή λιμάνι, άφιξη και τακτοποίηση στο σπίτι και ξεκούραση δυο ώρες.
Ξενάγηση και περίπατος στα αξιοθέατα και τα μονοπάτια της πόλης του Αγίου Νικολάου, επίσκεψη στο Οπωρο-λαχανοπωλείο για αγορά υλικών (λαχανικών, κρεάτων, βοτάνων, κλπ.) για το μάθημα Κρητικής παραδοσιακής κουζίνας και την προετοιμασία 2 γευμάτων που θα καταναλωθούν μεσημέρι και βράδυ με απεριόριστο κρασί η ρακί στο σπίτι.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό (το πρωινό σερβίρεται σε καλαθάκι στο σπίτι με παραδοσιακά-
σπιτικά προϊόντα με αρωματικό – θεραπευτικό τσάι βουνού), επίσκεψη σε κτήμα με κήπο λαχανικών, άγριων χόρτων και βοτάνων της εποχής.
Ακολουθεί μάθημα Κρητικής παραδοσιακής κουζίνας στο σπίτι. Θα μάθουμε να μαγειρεύουμε υγιεινά με τα τοπικά αγνά Κρητικά προϊόντα, για την παρασκευή δυο γευμάτων που θα καταναλωθούν μεσημέρι και βράδυ, π.χ. φάβα, ταραμοσαλάτα, πρασόριζο, παραδοσιακή φασολάδα.

Το απόγευμα θα απολαύσουμε ένα χαλαρωτικό ή θεραπευτικό μασάζ με Κρητικά αιθέρια έλαια για ευεξία. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.

3 η ημέρα: Μετά το πρωινό, επίσκεψη στην αγορά για προμήθειες μαθήματος μαγειρικής, και
ακολουθεί το μάθημα Κρητικής παραδοσιακής κουζίνας. Θα μάθουμε να μαγειρεύουμε υγιεινά με τα τοπικά αγνά Κρητικά προϊόντα, για την παρασκευή 2 γευμάτων που θα καταναλωθούν μεσημέρι και βράδυ, π.χ. τζατζίκι, λαχανοντολμάδες τυλιχτοί με κρέας ή όχι, σούπα ή σαλάτα με φακές, ή παραδοσιακή ψαρόσουπα.
Το απόγευμα απολαμβάνουμε αρωματοθεραπεία στην σάουνα με κρητικά αιθέρια έλαια για αναζωογόνηση κα ευεξία. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.

4 η ημέρα: Μετά το πρωινό θα πάμε εκδρομή στην Κρητική φύση, (Παρέα με τους θεούς ), για
να απολαύσουμε το μαγικό ορεινό τοπίο που διαθέτει μεγάλη βιοποικιλότητα, γεγονός που αποτυπώνεται στην ύπαρξη εκτεταμένων περιοχών NATURA και τοπίων φυσικού κάλλους που βρίσκονται σε καθεστώς προστασίας λόγω του μεγάλου αριθμού ενδημικών και σπάνιων ζώων και πουλιών, αλλά και φυτών, τα είδη των οποίων υπολογίζονται σε πάνω από δύο χιλιάδες (τα περισσότερα από τα οποία είναι αρωματικά και θεραπευτικά).
Μεσημέρι γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στην στο βουνό με απεριόριστο κρασί η ρακί .
Αργά το απόγευμα επιστροφή στο σπίτι και το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.
Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο σε μια κρητική παραδοσιακή ταβέρνα.

5 η ημέρα: Μετά το πρωινό επίσκεψη στην πόλη Ελούντα και Πλάκα, ξενάγηση και περίπατος
στα αξιοθέατα και τα μονοπάτια και θα απολαύσουμε το καφέ με θέα την θάλασσα.
Επίσκεψη στην κρεαταγορά για αγορά κρεάτων. Ακολουθεί μάθημα για το μαρινάρισμα των κρεάτων με βότανα, και τρόπος ψησίματος (BBQ) με απεριόριστο κρασί η ρακί στο σπίτι.

6 η ημέρα: Μετά το πρωινό αναλόγως της ώρας αναχώρησης θα διαμορφωθεί ανάλογα.

*Το καθημερινό πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει λόγω καιρικών συνθηκών ή ανάλογα με τις
προτιμήσεις των συμμετεχόντων.

Τιμή πακέτου 1.600 ευρώ/ Για 2 άτομα στην Luxury Villa Zeus

Τιμή πακέτου 1.340 ευρώ/ Για 2 άτομα στην Traditional village

Τιμή πακέτου 1.300 ευρώ/ Για 2 άτομα στην Traditional Home

 

Περίοδος διεξαγωγής από τα τέλη του Οκτωβρίου έως τα τέλη του Φεβρουάριου