Προσφορά – συνδιάστε τη διαμονή σας με γιόγκα

  • Posted by: admin
  • 2017-10-21

Προσφορά – συνδιάστε τη διαμονή σας με γιόγκα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταφορά από και προς αεροδρόμιο ή λιμάνι, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό φαγητό, εκδρομές, μεταφορά από και προς όλες τις δραστηριότητες.

1 η Μέρα (εάν οι αφίξεις είναι προ μεσημβρίας αλλιώς διαμορφώνεται ανάλογα με την ώρα άφιξης )
Παραλαβή από το αεροδρόμιο ή λιμάνι, άφιξη και τακτοποίηση στο σπίτι και ξεκούραση δυο ώρες, μετά ακολουθεί ξενάγηση και περίπατος στα αξιοθέατα και τα μονοπάτια της πόλης του Αγίου Νικολάου.
Θα απολαύσουμε το φαγητό μας με θέα στη θάλασσα.
Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο.
Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο σε μια κρητική παραδοσιακή ταβέρνα

2 η Μέρα
Μετά το πρωινό, (το πρωινό σερβίρεται σε καλαθάκι στο σπίτι με παραδοσιακά σπιτικά προϊόντα με αρωματικό – θεραπευτικό τσάι βουνού), κάνουμε μια βόλτα στην παραλία για αναζωογόνηση και στην συνέχεια ασκούμε την πρακτική της χαθα γιόγκα*, για εξισορρόπηση νού και σώματος, προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. (Αν ο καιρός το επιτρέπει η
πρακτική γίνεται στην παραλία).
Αμέσως μετά ξεκινάει μάθημα Κρητικής παραδοσιακής κουζίνας, που βασίζεται στην υγιεινή Μεσογειακή διατροφή, με την συμμετοχή των επισκεπτών και ακολουθεί γεύμα. Το μενού της ημέρας περιλαμβάνει παρασκευή 2 γευμάτων που θα καταναλωθούν μεσημέρι και βράδυ,π.χ. μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι, φάβα, σπανακόπιτα, αρνάκι με άγρια χόρτα. (για τους χορτοφάγους υπάρχει ειδικό μενού)
Μετά το γεύμα θα υπάρχει αρκετός χρόνος για ξεκούραση και στη συνέχεια ακολουθεί Ενεργειακή θεραπεία White Time Healing** στο ένα από τα δυο άτομα και στο
άλλο Θεραπευτικό μασάζ***


3 η Μέρα
Μετά το πρωινό ακολουθεί η πρακτική της χάθα γιόγκα και στη συνέχεια κάνουμε μια ωραία βόλτα να απολαύσουμε την Κρητική φύση.
Γεύμα σε μια κρητική παραδοσιακή ταβέρνα στην εξοχή.
Το απόγευμα παρέχεται Ενεργειακή θεραπεία White Time Healing στο ένα από τα δυο άτομα και στο άλλο Θεραπευτικό μασάζ.
Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο σε μια κρητική παραδοσιακή ταβέρνα με θέα στην θάλασσα.


4 η Μέρα
Μετά το πρωινό κάνουμε μια βόλτα στην παραλία για αναζωογόνηση και στην συνέχεια ασκούμε την πρακτική της χαθα γιόγκα, (αν ο καιρός επιτρέπει η γιόγκα θα γίνει στην παραλία) για εξισορρόπηση νού και σώματος, και προαγωγή της υγείας και ευεξίας, και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Αμέσως μετά ξεκινάει το μάθημα Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, με την συμμετοχή των επισκεπτών, και ακολουθεί γεύμα. Το μενού της ημέρας συμπεριλαμβάνει παρασκευή 2 γευμάτων που θα καταναλωθούν μεσημέρι και βράδυ π.χ. βραστά άγρια χόρτα, ταραμοσαλάτα, γίγαντες στο φούρνο μουσακάς (για τους χορτοφάγους υπάρχει ειδικό μενού).
Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση.
Το απόγευμα θα μάθουμε τις κύριες θεραπευτικές ιδιότητες των Κρητικών βοτάνων.

5 η Μέρα
Μετά το πρωινό θα πάμε εκδρομή στην Κρητική φύση (Παρέα με τους θεούς), για να απολαύσουμε το μαγικό ορεινό τοπίο που διαθέτει μεγάλη βιοποικιλότητα, γεγονός που αποτυπώνεται στην ύπαρξη εκτεταμένων περιοχών NATURA και τοπίων φυσικού κάλλους που βρίσκονται σε καθεστώς προστασίας λόγω του μεγάλου αριθμού ενδημικών και σπάνιων ζώων και πουλιών, αλλά και φυτών, τα είδη των οποίων υπολογίζονται σε πάνω από δύο χιλιάδες (πολλά από τα οποία είναι αρωματικά και θεραπευτικά).
Μεσημέρι γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα στο βουνό με απεριόριστο κρασί η ρακί.
Αργά το απόγευμα επιστροφή στο σπίτι και το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.
Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο σε μια κρητική παραδοσιακή ταβέρνα με θέα στη θάλασσα.

6 η Μέρα
Μετά το πρωινό ακολουθεί η πρακτική της χάθα γιόγκα, και αν υπάρχει ελεύθερος χρόνος έως την αναχώρηση παρέχεται με επιπλέον χρέωση θεραπευτικό μασάζ, ή χαλαρωτικό μασάζ .

*Το καθημερινό πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει λόγω καιρικών συνθηκών ή ανάλογα με τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων.

Τιμή πακέτου 1.800 ευρώ/ Για 2 άτομα στην Luxury Villa Zeus

Τιμή πακέτου 1.550 ευρώ/ Για 2 άτομα στην Traditional village

Τιμή πακέτου 1.500 ευρώ/ Για 2 άτομα στην Traditional Home

Περίοδος διεξαγωγής από τα τέλη του Οκτωβρίου έως τα τέλη του Φεβρουάριου

* HATHA YOGA PRACTICE
Η πρακτική της γιόγκα είναι το Αλφα και το Ωμέγα για μια υγιή ζωή και υγιή νου, και για ζωή με περισσότερη συνειδητότητα.
Η πρακτική της γιόγκα πηγαίνει 12.000 χρόνια πίσω, βοηθώντας να προάγουμε την υγεία, εξισορροπώντας τα τσάκρα (ενεργειακούς τροχούς) στο σώμα μας και εναρμονίζοντας τους μεσημβρινούς που συνδέουν όλα τα ζωτικά όργανα, βοηθώντας στη αποτοξίνωση του σώματος.
Κάθε συνεδρία περιλαμβάνει asanas (στάσεις) που βοηθούν ξεμπλοκάρισμα της ενέργειας σε διάφορα μέρη του σώματος, απελευθερώνοντας τον πόνο, pranayama (αναπνευστικές ασκήσεις) που εστιάζουν στην αποτοξίνωση του σώματος και βοηθούν στην βαθύτερη χαλάρωση του νου και του σώματος.
Οι Asanas εστιάζουν στην απελευθέρωση συγκεκριμένων μπλοκαρισμάτων που δημιουργούν πόνο, στην περιοχή του αυχένα και των ώμων, της μέσης , των ισχίων, κλπ
Σημειωση: Είναι σημαντικό η πρακτική της γιόγκα να εκτελείται με άδειο στομάχι. Το τελευταίο γεύμα πρέπει να έχει αναλωθεί 2-3 ώρες πριν την πρακτική.

** UNIVERSAL WHITE TIME HEALING
Το Universal White Time healing είναι μια οικουμενική αρχαία θεραπευτική τεχνική. Μια θεραπευτική η οποία ψάχνει ατομικά να εστιάσει το πρόβλημα, να ανακαλύψει την ανάγκη, οπουδήποτε και αν βρίσκεται, εσωτερικά ή εξωτερικά του ατόμου, του ζώου, του φυτού ή της οποιασδήποτε κατάστασης επιλεγεί να θεραπευτεί. Μπορεί συγχρόνως να θεραπεύσει, να χαλαρώσει και να επηρεάσει, για παράδειγμα, τα περιβάλλον με θετικό τρόπο, εάν αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία του ατόμου ή στην ζωή του.
Το Universal White Time healing διεισδύει και βρίσκει την βαθύτερη δόνηση στο φυσικό μας ατομικό επίπεδο. Επίσης, δουλεύει πάνω στις πιο ανεπαίσθητες σκέψεις μας, συναισθήματα και όνειρα, δημιουργώντας τους πιο ευφυείς τρόπους για την επίλυση προβλημάτων, εμπνέοντας νέες ιδέες και αυξάνοντας τις θετικές εμπειρίες. ΄Ετσι, η θεραπεία εξισορροπεί τα πάντα στο φυσικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο.
Η φιλοσοφία πίσω από το Universal White Time healing αναφέρει ότι το σώμα είναι σαν ένα μουσικό όργανο το οποίο πρέπει να δημιουργεί τέλειες δονήσεις, ήχους. Όταν το σώμα αισθάνεται ασθενές, το όργανο είναι παράφωνο. Εκεί η θεραπευτική τεχνική του Universal White Time healing πηγαίνει τόσο βαθειά, που αποκαθιστά τον σωστό ήχο, τόνο και δόνηση του σώματος, σε αρμονία για μια υγιή και χαρούμενη ζωή.
Αυτή η μορφή ενεργειακής θεραπείας είναι εντελώς διαφορετική από άλλες μορφές θεραπειών γιατί εκτός του ότι έχει την ικανότητα να φτάσει τα πιο βαθειά επίπεδα των προβλημάτων χωρίς χρονικό όριο, White Time επίσης σημαίνει ότι όλα τα χρώματα είναι παρόντα στην θεραπευτική διαδικασία κάτι που είναι πολύ θετικό για το σώμα. Η φιλοσοφία αναφέρει ότι όταν το σώμα δεν αισθάνεται καλά δεν είναι μόνο λόγω λάθος δόνησης και τόνου αλλά γιατί υπάρχει η έλλειψη των χρωμάτων
ενεργειακά.
Η ενεργειακή θεραπεία του Universal White Time healing είναι ανοιχτή για όλους, νέους και μεγαλύτερους οποιασδήποτε
κουλτούρας ή περιβάλλοντος πίστης. Κανένας δεν χρειάζεται να αλλάξει γιατί είναι καλό να είμαστε ο εαυτός μας. Η μόνη παρενέργεια είναι ότι όσοι λαμβάνουν την θεραπεία του Universal White Time healing αισθάνονται υγιέστεροι και πιο ευτυχισμένοι.

*** ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ απευθύνεται σε όλων των ειδών τις μυοσκελετικές παθήσεις,
μεταξύ αυτών:
Πόνος στη μέση, ισχιαλγία, μυϊκή κόπωση, εξαρθρήματα, και προβλήματα στον αυχένα, στους ώμους, γοφούς και γονατα.
Επίσης αντιμετωπίζονται και πιο σοβαρές περιπτώσεις, όπως ημιπληγία, παραπληγία, και μετατραυματική αποκατάσταση.
Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο θεραπευτικό μασάζ:
Οστεοπαθητική κινητοποίηση των ιστών, στην επιφάνεια και στο βάθος.
Χειροπρακτικες ανατάξεις.
Cranio-sacral rebalancing (Eξισορρόπηση του κρανιο-ιερου μηχανισμού).
Trigger point release (Αποφόρτιση των σημείων πυροδότησης πόνου).
Σιάτσου και ρεφλεξολογία.
Βελονισμός σώματος και αυτιών.
Συνειδητή αναπνοή.
Reiki.
Κινεζικές βεντούζες.
Ηχητικές δονήσεις.
Θεραπεία με ζεστές ηφαιστειακές πέτρες.
Yoga nidra (Παραψυχικός ύπνος)
Το θεραπευτικό μασάζ έχει να προσφέρει πολλά οφέλη για το σώμα το νου και την ψυχή:
Μείωση των επιπέδων άγχους.
Ολόκληρο το σύστημα χαλαρώνει.
Αυξάνεται το εύρος αναπνοής.
Ηρεμεί ο νους.
Αλκαλοποιειται το αίμα.
Ελαττώνεται ο πόνος.
Αυξημένη κινητικοτητα σε ολόκληρο το σώμα.
Γενική αίσθηση ευεξίας.
Τυχόν προβλήματα που υποβόσκουν αποκαλύπτονται, επιτρέποντας την αντιμετώπισή τους.
Οι συνεδρίες είναι διάρκειας 90 λεπτών.
Αιθέρια έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά περίπτωση.
Παρέχονται προγράμματα συντήρησης.